Een eigenzinnig frisse wind in kinderfashion

Maak een fashionstatement met VINROSE. Eigenwijs, hip en happening. Een merk dat niet blind op trends afgaat, maar inspiratie haalt uit haar doelgroep. Hippe en stoere kinderen die weten wat ze willen en geen genoegen nemen met minder. Klassiek of trendy, met een vleugje vintage of een tikkeltje raw. Combineren mag en verrast. Tijdloos sinds 2003.

Comfortabele kinderkleding

Smaken verschillen en ieder kind is anders, daarom streven we naar een zo compleet mogelijke collectie. Vinrose streeft naar een perfecte en comfortabele pasvorm. De kinderkleding wordt vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige stoffen met oog voor mooie details. Merkkleding voor groot en klein van maat 86 t/m 152.

Mix & match

Vinrose brengt gedurende het jaar eigentijdse, hippe collecties voor jongens en meisjes. Een grote kracht van Vinrose kinderkleding is dat alle modellen onderling zeer goed te combineren zijn. De collectie is uit voorraad leverbaar.

Eerlijke kinderkleding

Er komt heel wat kijken bij het maken van kinderkleding. Hierbij is het productieproces van groot belang. Wij controleren nauwkeurig of het productieproces schoon en eerlijk verloopt. Dat doen we niet alleen van een afstand, maar ook ter plaatse.